Logistiek Netwerk Regio Zwolle

Logistiek gerelateerde organisaties in de Regio Zwolle hebben de krachten gebundeld in het Logistiek Netwerk Regio Zwolle. Met als doel om vanuit één agenda Regio Zwolle te positioneren als het logistiek knooppunt van het Noordoosten.

 

Organisaties worden geïnspireerd en kunnen netwerken over thema’s als arbeid, economie en kennis rondom o.a. wedstrijden van PEC Zwolle. De kracht van sport wordt gebruikt als ontmoetingsplaats en uithangbord om de schanierfunctie tussen Regio Zwolle en Noordoost-Europa te positioneren. Dit kan bijvoorbeeld door de logistiek voor bedrijven te optimaliseren, ladingen in Regio Zwolle op elkaar af te stemmen, krachten te bundelen ten behoeve van lobby, door kenniscirculatie de juiste vakkrachten op te leiden en door evenementen, marketing en promotie de zeehavens en het achterland te verbinden. 

 

Havenondernemer van het Jaar

Jaarlijks worden diverse netwerkborrels en themabijeenkomsten georganiseerd. Terugkerend hoogtepunt is het Havendiner Regio Zwolle met de verkiezing van de Havenondernemer van het Jaar:

  • 2016: Remko Germeraad (Alumax Boats)
  • 2017: Bert Weever (Graansloot Kampen) 
  • 2018: Nutte Visser (MCS Terminals)

 

Voor meer informatie over het Logistiek Netwerk kunt u contact opnemen met Eilt Staal via estaal@peczwolle.nl.

 
Partners