Over Port of Zwolle

Het havenbedrijf Port of Zwolle heeft als doel het versterken van het vestigingsklimaat voor het havenbedrijfsleven, de industrie en logistieke bedrijven. Port of Zwolle wil zich onderscheiden  door meerwaarde te creëren voor haar klanten en haar concurrentiepositie te versterken.

 

Het havenbedrijf Port of Zwolle Coöperatie U.A. is een zelfstandig opererende coöperatie. Het havenbedrijf is opgericht door haar leden, de samenwerkende gemeentes Kampen, Meppel en Zwolle. De leden houden toezicht  op de coöperatie.

 

Het havenbedrijf Port of Zwolle is verantwoordelijk voor de economische ontwikkeling, het beheer, de exploitatie en promotie van dit havengebied. Tevens is zij verantwoordelijk voor het handhaven van een veilige en vlotte afhandeling van de scheepvaart. De dagelijkse leiding is in handen van Jeroen van den Ende (Managing Director) en Herman van Loo (Director of Operations). Voor informatie, vragen of een goede en snelle afhandeling in één van de havens kunt u terecht bij de  verantwoordelijke havenmeester.