Zware lading

Zware ladingen en projectladingen vereisen vaak speciale oplossingen. Het vervoeren van deze ladingen vraagt om flexibiliteit en specifieke kennis. Port of Zwolle biedt mogelijkheden voor deze logistieke uitdagingen. 

 

In de havens van Port of Zwolle zijn bedrijven gevestigd die goede oplossingen bieden om uw speciale transportvragen zo optimaal mogelijk uit te voeren. Er is expertise op alle logistieke terreinen. Ook worden volledige supply chain oplossingen aangeboden voor projectladingen, inclusief planning, engineering, douane en verzekering. Uw transport van deur tot deur, volgens uw wensen. 

 

De bereikbaarheid van Port of Zwolle is uitstekend. De havens zijn bereikbaar voor klasse Va schepen. Binnenvaart- en kustschepen van maximaal 2.500 ton bij een maximale diepgang van 3,5 meter, kunnen de havens bereiken.  

 

Port of Zwolle ligt gunstig op een knooppunt van verbindingen. De grote nationale transportassen kruisen elkaar hier. Port of Zwolle is niet alleen via binnenwater goed bereikbaar, maar ook via spoor en wegennet. Via deze wegen vinden de producten hun weg van en naar de Randstad, Noord-Nederland, Duitsland en Europa. 

 

Contact

Meer weten over speciaal transport of zware lading? Neem contact op één van de onderstaande bedrijven.

  • IJDT Kampen (IJsseldelta terminal Kampen, op-, overslag en afhandeling).
  • MCS Meppel (Containerterminal Meppel, fullservice container logistics).
  • DHL Zwolle (Vrachtvervoer, opslag, distributie en supply chain oplossingen).